ABZB Dag

Niks is mooier en duidelijker dan de verhalen van mensen die de dag hebben ervaren toch?

Ik ga je van alles ga leren over gezonde voeding, over balans in je voeding, over tevreden zijn met je spiegelbeeld, over de balans tussen “leven en opletten”. Maar ook over perfectionisme en zelfcontrole. Uiteraard gaan we het ook uitgebreid hebben over emotie eten en geef ik je handvatten om daar nu eindelijk eens een punt achter te kunnen zetten.

Kortom, een dag waarin je er mag zijn! Waarin het om jou gaat!  En je er mag zijn met al je kwaliteiten en je leerpunten. Een dag waarop we lachen, er soms een traan vloeit en we elkaar vooral “rijker” maken.

In een kleine groep van maximaal 10 mensen delen we ervaringen, tips en werken we aan onszelf zodat je met meer vertrouwen en kennis weer naar huis kunt gaan!

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met je!


Aanmelden ABZB Dag

Wanneer de eerstvolgende ABZB dag wordt gehouden kunnen we, in verband met de maatregelen rondom corona, helaas nog niet zeggen.

Kom jij een keer ervaren op een ABZB Dag?
Bel, mail óf stuur een Whatsappje naar me:

tel: 06 4122 6792
E-mail: info@abzb.nl
 • Ik ben nu 2x bij een abzb dag geweest. Het is vooral een hele gezellige , leerzame maar ook humorvolle en soms emotievolle dag maar in ieder geval een dag waar je weer rijker vandaan komt
  Stephanie
   
 • Ik vond de ABZB dag heel fijn om mee te maken. Helma verteld je niet wat je moet doen. Iedereen mag zijn eigen ideeën hebben. Maar ze houdt je wel letterlijk en figuurlijk een spiegel voor.
  Marjolijn
   
 • Ik ben nu 2x keer bij een ABZB dag geweest. Door middel van opdrachten ga je kijken naar je eigen zelfbeeld je dromen en wensen. Je mag op die dag jezelf zijn.
  Ingrid
   
 • Ik ben op de alle eerste Abzb dag geweest. Het is erg leuk om deze dag mee te maken. Bij twijfel gewoon gaan! Je komt heel enthousiast thuis.
  Marieke
   
 • Fijn om ervaringen uit te wisselen, Helma en haar team zijn erg gemoedelijk, toegankelijk, weten waar ze het over hebben. Het is echt een aanrader!
  Loes

 


Lees hier de volledige ervaringen van enkele deelnemers…

Kom jij dit ook een keer ervaren op een ABZB Dag? Bel, mail óf stuur een Whatsappje naar me: tel: 06 4122 6792 E-mail: info@abzb.nl