ABZB Dag

Niks is mooier en duidelijker dan de verhalen van mensen die de dag hebben ervaren toch?

Ik ga je van alles ga leren over gezonde voeding, over balans in je voeding, over tevreden zijn met je spiegelbeeld, over de balans tussen “leven en opletten”. Maar ook over perfectionisme en zelfcontrole. Uiteraard gaan we het ook uitgebreid hebben over emotie eten en geef ik je handvatten om daar nu eindelijk eens een punt achter te kunnen zetten.

Kortom, een dag waarin je er mag zijn! Waarin het om jou gaat!  En je er mag zijn met al je kwaliteiten en je leerpunten. Een dag waarop we lachen, er soms een traan vloeit en we elkaar vooral “rijker” maken.

In een kleine groep van maximaal 10 mensen delen we ervaringen, tips en werken we aan onszelf zodat je met meer vertrouwen en kennis weer naar huis kunt gaan!

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met je!


Aanmelden ABZB Dag

Wanneer de eerstvolgende ABZB dag wordt gehouden kunnen we, in verband met de maatregelen rondom corona, helaas nog niet zeggen.

Kom jij een keer ervaren op een ABZB Dag?
Bel, mail óf stuur een Whatsappje naar me:

tel: 06 4122 6792
E-mail: info@abzb.nl
 • Ik ben nu 2x bij een abzb dag geweest. Het is vooral een hele gezellige , leerzame maar ook humorvolle en soms emotievolle dag maar in ieder geval een dag waar je weer rijker vandaan komt
  Stephanie
   
 • Ik vond de ABZB dag heel fijn om mee te maken. Helma verteld je niet wat je moet doen. Iedereen mag zijn eigen ideeën hebben. Maar ze houdt je wel letterlijk en figuurlijk een spiegel voor.
  Marjolijn
   
 • Ik ben nu 2x keer bij een ABZB dag geweest. Door middel van opdrachten ga je kijken naar je eigen zelfbeeld je dromen en wensen. Je mag op die dag jezelf zijn.
  Ingrid
   
 • Ik ben op de alle eerste Abzb dag geweest. Het is erg leuk om deze dag mee te maken. Bij twijfel gewoon gaan! Je komt heel enthousiast thuis.
  Marieke
   
 • Fijn om ervaringen uit te wisselen, Helma en haar team zijn erg gemoedelijk, toegankelijk, weten waar ze het over hebben. Het is echt een aanrader!
  Loes

 


Lees hier de volledige ervaringen van enkele deelnemers…

Ik ben nu 2x bij een abzb dag geweest. Ik vind het een hele leerzame dag waarbij je aan de ene kant informatie krijgt over gezonde voeding en alles wat hierbij hoort (ritme opbouwen, voedingsstoffen etc.) en anderzijds je met andere mensen in contact komt die ieder op hun eigen manier hiermee bezig zijn.

Het is leuk om van elkaar te leren. Ook merk je dat mensen elkaar soms kennen doordat ze samen coaching hebben gevolgd en het is dan erg leuk elkaar in real life te ontmoeten. De dagen voelden voor mij intensief maar ook heel veilig en er is aandacht voor elk individu. Het is vooral een hele gezellige , leerzame maar ook humorvolle en soms emotievolle dag maar in ieder geval een dag waar je weer rijker vandaan komt. 

Ik vond de ABZB dag heel fijn om mee te maken. Helma verteld je niet wat je moet doen. Iedereen mag zijn eigen ideeën hebben. Maar ze houdt je wel letterlijk en figuurlijk een spiegel voor. Laat je op een andere manier naar jezelf kijken. Laat zien hoe vertekend ons zelfbeeld vaak is. Je krijgt tips over voeding. En door middel van opdrachten ga je anders naar dingen kijken of anders over dingen nadenken. Zodat je voor jezelf (bewuste) keuzes kan maken.

Dit alles doet Helma door ook haar eigen ervaringen te delen. Het is een dag vol herkenning, humor en ook samen zijn met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Dit in een omgeving waar je gewoon mag zijn! Ik vond de sfeer erg fijn.

Ik ben nu 2x keer bij een ABZB dag geweest. Je krijgt op die dag heel veel informatie over gezonde voeding. Er wordt je niet verteld wat je wel of niet moet doen. Maar er wordt je wel een spiegel voorgehouden dat sommige keuzes die je maakt en sommige denkwijzen die in je eigen hoofd zitten je tegen houden om je doel te bereiken. Door middel van opdrachten ga je kijken naar je eigen zelfbeeld je dromen en wensen.

Ik heb het ook heel leuk gevonden mensen in het echt te ontmoeten en ik heb geleerd van de verhalen van een ieder. Het waren dagen die gevuld waren met gelach, instemmend geknik en soms een traan. Je mag op die dag jezelf zijn. Voor mij rijke ervaringen…..dagen voor herkenning en erkenning.

Ik ben op de alle eerste Abzb dag geweest. In de ochtend werd er vertelt over gezonde voeding. En vooral dat veel mensen steeds bewuster zijn in voeding is zeker aan te raden om te gaan. De middag was er kijkje naar je zelfbeeld . Confronterend maar zeer leerzaam!

Doordat het persoonlijk is maar intiem is en vaak herkenbaar gaf het voor mij een hele warme sfeer.
Sommige vonden het spannend maar je word daar met open armen ontvangen.
Het is erg leuk om deze dag mee te maken. 
Bij twijfel gewoon gaan! Je komt heel enthousiast thuis.

Ik ben bij de eerste dag geweest. Van tevoren best spannend. Maar eenmaal daar voelde het gelijk goed. Veel fijne info gekregen, soms confronterend maar toch met een veilig gevoel.

Fijn om ervaringen uit te wisselen, Helma en haar team zijn erg gemoedelijk, toegankelijk, weten waar ze het over hebben. Het is echt een aanrader! 

Kom jij dit ook een keer ervaren op een ABZB Dag? Bel, mail óf stuur een Whatsappje naar me: tel: 06 4122 6792 E-mail: info@abzb.nl